KLADDKAKEBULLAR.
Hur mycket godare kan det bli???
Glutenfritt, 16 bullar:
DEG: FYLLNING:
50g margarin 50 g margarin
2 ½dl mjölk 1ägg
5dl mjöl 1 ½ dl socker
1 msk fiberhusk 1tsk vaniljsocker
0.75dl socker 1½ dl mjöl
En nypa salt 2 msk kakao
1 ägg
25g jäst
Ta fram ett recept för kanelbullar och följ instruktionerna.
I fyllningen smälter du smöret och rör i övriga ingredienser.
För mig blev inte degen riktigt 'degig', svårt med glutenfritt oftast.
Så jag skopade i en passande mängd i muffinsformar, la på en klick fyllning och strössel, lät det jäsa några minuter och in i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter.
Kommentarer
Postat av: R E V O L T E N
Är det samma som kladdkakemuffins?:0 för kladdkakemuffins gjorde jag igår haha
Postat av: R E V O L T E N
Jaha okey, alltså jag är inloggad med blogg.se så jag kan se svar om du svarar på din egen blogg. Behöver inte få svar på min blogg med. Orkar inte hålla på att radera massa sådana kommentarer. Ganska tröttsamt i längden.
Men okey då vet jag, aldrig hört om sådana bullar tidigare faktiskt haha. Det roliga är att jag bakade kladdkakemuffins igår och kanel- och vaniljbullar idag. Du tog allt på en o samma bak grej haha. Lite kul x)
Svar:
Edsbergar'N!
Postat av: starsinlife.blogg.se
Mums!!
Svar:
Edsbergar'N!
Trackback