HEMMAGJORD GEISHA.

NOUGAT
1 dl hasselnötter
0,7 dl florsocker
130 g ljust choklad
 
CHOKLADÖVERDRAG
70 g mörkt choklad
30 g ljust choklad
 
1. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna, häll sedan i en kökshandduk och gnugga bort skalen.
2. Smält ljust choklad i ett vattenbad eller i micron. Häll i nötterna och mixa ihop. Tillsätt florsocker.
3. Ta fram en form (20x15), lägg i bakplåtspapper, tryck i nougaten.
 
Smält chokladöverdraget, häll det över nougaten och låt stå minst 20min i frys.
Skär i bitar, klart!

Kommentarer
Postat av: natalie

vad gott det såg ut!

2015-08-12 @ 23:41:29
URL: http://repine.blo.gg
Postat av: Skogsraah ☾

Gud vad gott det ser ut!!

2015-08-13 @ 11:34:46
URL: http://skogsraah.se
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-08-13 @ 16:11:02
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Helena

verkar ju riktigt gott måste jag testa och göra! :)

Svar: Gör det!!
Edsbergar'N!

2015-08-13 @ 21:41:39
URL: http://Helenaforsmark.bogg.se
Postat av: ida zander - fotografi

åh !

sv: Tack , tjejen har sjuk klädsmak :D

2015-08-19 @ 11:29:15
URL: http://idazander.se

Something you wanna say?

Yo! Du har väl ett namn?
Vill du trycka här?

E-postadress: (Don't worry, bara jag som ser det hehe...)

Har du nån blogg?

Just say it!

Trackback