HEMMAGJORD GEISHA.
NOUGAT
1 dl hasselnötter
0,7 dl florsocker
130 g ljust choklad
CHOKLADÖVERDRAG
70 g mörkt choklad
30 g ljust choklad
1. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna, häll sedan i en kökshandduk och gnugga bort skalen.
2. Smält ljust choklad i ett vattenbad eller i micron. Häll i nötterna och mixa ihop. Tillsätt florsocker.
3. Ta fram en form (20x15), lägg i bakplåtspapper, tryck i nougaten.
Smält chokladöverdraget, häll det över nougaten och låt stå minst 20min i frys.
Skär i bitar, klart!
Kommentarer
Postat av: natalie
vad gott det såg ut!
Postat av: Skogsraah ☾
Gud vad gott det ser ut!!
Postat av: ɑ n n i k ɑ
Gott!
Postat av: Helena
verkar ju riktigt gott måste jag testa och göra! :)
Svar:
Edsbergar'N!
Postat av: ida zander - fotografi
åh !
sv: Tack , tjejen har sjuk klädsmak :D
Trackback