Glutenfria croissants.

Hur är det att vara gluten?
Inte så farligt faktiskt. 
Du kan inte äta godisremmar, Pizzahuts tjocka botten eller få vad du vill på en restaurang utan att behöva tänka efter,men det mesta går att få glutenfritt nuförtiden. 
Glutenfritt äter ju många för att det tydligen är nyttigare än vetemjöl dessutom, så hellre denna allergin än pollen eller laktos tillexempel. 
Dyrt är det dock.
 
Men iallafall, jag köpte smördeg igår och gjorde egna crossianter, utan socker. Såg inte ut som äkta och smakade inte äkta, men det var gott. 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-04-26 @ 17:30:42
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Something you wanna say?

Yo! Du har väl ett namn?
Vill du trycka här?

E-postadress: (Don't worry, bara jag som ser det hehe...)

Har du nån blogg?

Just say it!

Trackback